christmas spirit
ææææ, gleder meg!! 

 

-Det er ikke bare meg som gleder meg?

 

-Evanna

my favorite nail polishes and perfume


Svart BIKBOK - blå ESSIE fra H&M - Rosa ESSIE fra H&M

Disse neglelakkene burker jeg mest av de tusnene jeg har (overdriver litt kanskje.?)! Essie sitter best på og den svarte går lett av, men det har noe med at jeg spiller gitar og da blir de skrelt av fort.

 åååå fy faen. Jeg elsker dennee parfymen!! Chanel, i love you. Dette er egentlig søsteren min sin, men da hun flyttet til England glemte hun den og da var det fritt-fram for meg. DEn minner meg om henne og den er sinnsykt god :) 

 

-HAr du noe av dette??

 

-Evanna

some guys are just born to look hot with a smoke in their mouth


1./2. bilde er Luke Pritchard - 3./4. bilde er Johnny Depp - 5./6. bilde er Curt Cobain - 7./8. bilde er Rolf Kristian Larsen ♥  (fant bare et bilde der han røkte, men jeg vet at han røyker).

 

ååååå, de er så fantastisk sexy med røyken i munnen, deet er ikke fint å røyke på sosse gutter, men på kule gutter med kul stil som alle andre iikke har. (min mening)

 

-Hva syns du om gutter som røyker? Har du hørt om disse gutta før?

-Evanna

 


min nåværende bakgrunn

Tenkte bare jeg skulle vise hva som er bakgrunnen på Mac'en min. Denne er lagd selv på Picasa 3, der jeg plasserer bildene sammen og sånn.


litt forklaringer; jeg ELSKER hp, jeg elsker jul, jeg digger Nirvana, jeg er avhengig av Gossip girl, jeg er helt sinnsykt forelsket i Rolf Kristian Larsen (Jarle i "Mannen som elsket Yngve")! Og resten er bare bilder jeg likte..

-Hva syns du?

 

Bildene er funnet på weheartit.com


-Evanna

blogger jeg leser


 1. kajadons.blogspot.no/  2. carolinemaria.blogg.no/   3. auroramohn.blogg.no/  4. kristineam.blogg.no/  5. somniare.blogg.no/  6.ulrikkelund.com/  7.l0ve.blogg.no/  8.theereseee.blogg.no/  9.andreabadendyck.blogg.no/  10.betinabf.blogg.no/  11.adriennee.blogg.no/  12. miagroeng.blogg.no/

 

-Er det noen av disse som dere leser selv?

 

-Evanna

 

søndag er bare for kos
 


JAA, endelig fikk jeg det til, jeg klarte å legge bildene ved siden av hverandre! :D 

Ihvetfall, i dag er mine planer bare å gjør det som er i bildene; kose med katter, lese Gossip Girl og drikke te forran peisen. Og nå varmen jeg opp litt boller, så skal jeg kose meg med det ogsåå.  Og ettter på skal jeg lage et innlegg om hvilke blogger jeg leser, so stay tuned!

 

-Det er vel ikke bare jeg som slapper av idag? 

 

-Evanna

i can learn to like my lips


Jeg liker ikke leppene mine, har aldri gjort d heller, men man kan jo alltids pynte de når man ikke har noe å gjøre!

 

--Hva syns du om bildene?

 

-Evanna

rom inspirasjon


ignorer nakenheten...

kuuult

 

-Hva syns du?

 

-Evanna

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
hits