mitt levebrød

 

 
I de siste tidene har jeg sånn serr levd på brødskiver med syltetøy og brunost, te og Gossip Girl. Te har jeg alltid vært avhengig av da, haha. Idag er jeg så siiinnsykt sliten også skal jeg på konf etter på som jeg ikke har noe lyst til, jeg er alt for sliten! Pratast

 

Hvordan har din dag vært?

my makeup (my love)
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ åååh, jeg er litt forelsket i sminken min jeg. Dette ble desverre et veldig sent innlegg, men har vært på teater kurs osm slutter kl. 21:00, så kommer hjem halv ti og deretter må jeg mekke meg litt mat og redigere bildene. Imorgen skal jeg på konf, så da kommer det ikke no innlegg om dagen liksom, blæææh! 

Har du noe av dette?


another day

Idag dro jeg til byen og kjøpte meg denne foundation kosten som er sykt bra. Så dro jeg innom kaffebrenneriet og bestilte en deilig kopp kakao og dro hjem. Satt meg rett ned i sengen, lagde brødskive med syltetøy og brunost og skrudde på Gossip Girl :) Avslappende sager er best. Straks stikker jeg til farfar og farmor og spiser middag, PRATAST

bilder


ballet 
ikke akuratt proffe bilder, men det er noe

I miss you..

..summer
ååå, nå syns jeg sommeren kan komme tilbake. Jeg er så lei av kulde og boblejakke! VI VIL HA SOMMMER

 

snart helg


#instamacispeil liksom (gud..)

proff fotograf altså. Kom nettopp hjem fra konf og nå er jeg sinnsykt sulten og sliten! Så nå setter jeg meg ned med tortelini (?) og gossip girl og skal bare slappe av videre. Men imorgen er det ball, det blir sinnsykt gøy - håper jeg da.. Så skal dusje etter på også tror jeg at jeg skal krølle håret og sove på krøllene så de ikke er så kraftige, haha. jeg håååper laderen til kameraet er hos pappa imorgen sånn at jeg kan ta bilder på ballet! Men da pratast vi også får dere ha en fin tordag videre :)

 

torsdags inspirasjon
//weheartit

Ja god morgen :) Idag har jeg fri fra skolen (YES) så jeg skal bare slappe av og se på serier og slikt. Laderen har ikke kommet ennå, så det får bare bli blider fra nettet.. På det øverste bilde står det Evannas, ignorer det, jeg lagde det da jeg hadde den gamle bloggen min, savner det navnet! Nå har jeg satt noen boller i ovnen også skal jeg sette på 90210 og kanskje Gossip Girl etter det igjen- elsker livet noen ganger!

Hva syns du om bildene?

livet kan bli bra


 

ååå, jeg er så psyko sliten idaag. Har blitt med dette balltrollet hjem for vi skal på teaterkurs straks (orker ikke). MEN en bra ting er at jeg har fri imorgen, så jeg skal faen meg sove i evigtid og bare slaske rundt og kanskje stikke til Mina og se på GG (<3<3). ogsåå er det ball på fredag og jeg gleder meg no veldig mye. 

Som sagt har jeg ikke funnet kamera lader, men pappa har bestilt  en lader slik at jeg får brukt kamera også :) gode pappa. 

 

 

alt kan være kunst


hehe, jeg syns jeg var ganske så proff der ass. Jeg satt i mattetimen og kjedet meg som bare det, så hadde jeg en ødelagt penn, så jeg bestemte meg for å prøve meg som kunstner! Ble faktisk ganske fornøyd med bildene. 

 


her er foresten ballkjolen min som skal brukes på fredag, gleder meg vilt mye. Vet det var litt sånn fjortis bilde med blitz i speilet, men har ikke kameraet. FML

ja, far har bestemt seg for å sende kameraet til bror, så jeg fant fram søster sitt, men NEIDA! Vi har ikke lader for f. 

 

 

good morning, TuesdayLes mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
hits