paramore tattooHejjj, idag ttenkte jeg at jeg kunne prøve ut mine fake paramore tatoveringer :) Syns dette bilde var så kult, men det var litt dumt at mn ikke så "e" på slutten, haha.

 

Hva syns du?

min trenings inspo// Det ble litt dumt at ikke alle tekstene kom på hele.. menmen

 

Alle bildene er fra weheartit. Jeg har bare samlet opp noen bilder fra nettet og vips, så får jeg faktisk ganske stor inspirasjon! Om jeg liker å trene? Vel.. jeg er så dårlig på å sette i gang at det er helt sjukt, men når jeg først kommer meg ut av dataskjermen, så liker jeg det faktisk litt. Jeg har nå satt meg inn i en treningsuke for å bare sette i gang og bare bli avhengig av å trene, haha. Jeg skal trene forskjellige type styrketrening HVER dag i en uke. Feks; Mandag- armer, tirsdag- ben, onsdag- mage osv osv.. Neste uke skal jeg pørve en annen challenge, som går ut på å jogge minst 20 min hver dag + litt styrke. Jeg skal bare få med min fine trenings buddie (billieb.blogg.no) så skal det nok gå. 

Jeg trener enten hjemme i stuen eller ute å jogger. Jeg har funnet en super Youtuber som du kan finne HER. Hun er så utrolig flink og kan mye rart, hun følger den gjennom hele treningsøkten og snakker med deg slik at du også kan tenke på andre ting. Det er virkelig noe jeg anbefaler :) Nå skal jeg sette i gang med armene mine, så PRATAST vi

stilikon

ååå, jeg elsker stilen til Miley Cyrus. Jeg har falt helt pladask for den! 

torsdags inspirasjon
//weheartit

Ja god morgen :) Idag har jeg fri fra skolen (YES) så jeg skal bare slappe av og se på serier og slikt. Laderen har ikke kommet ennå, så det får bare bli blider fra nettet.. På det øverste bilde står det Evannas, ignorer det, jeg lagde det da jeg hadde den gamle bloggen min, savner det navnet! Nå har jeg satt noen boller i ovnen også skal jeg sette på 90210 og kanskje Gossip Girl etter det igjen- elsker livet noen ganger!

Hva syns du om bildene?

christmas spirit
ææææ, gleder meg!! 

 

-Det er ikke bare meg som gleder meg?

 

-Evanna

min nåværende bakgrunn

Tenkte bare jeg skulle vise hva som er bakgrunnen på Mac'en min. Denne er lagd selv på Picasa 3, der jeg plasserer bildene sammen og sånn.


litt forklaringer; jeg ELSKER hp, jeg elsker jul, jeg digger Nirvana, jeg er avhengig av Gossip girl, jeg er helt sinnsykt forelsket i Rolf Kristian Larsen (Jarle i "Mannen som elsket Yngve")! Og resten er bare bilder jeg likte..

-Hva syns du?

 

Bildene er funnet på weheartit.com


-Evanna

rom inspirasjon


ignorer nakenheten...

kuuult

 

-Hva syns du?

 

-Evanna

inspirasjon

Ja hallo! Nå er det en god stund siden jeg har blogget her altså. samma... Her er et inspirasjon bilde i hvertfall! ;)

 


//Min gamle blogg står der, bare glem den tagen. Haha, gammelt bilde ;)

 

-Evanna

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
hits