CARA


ååå, jeg digger henne :)

bikini wishes


1. HER     2. HER    3. HER    4. HER


ååå fyyfaen! Jeg dør. Jeg er helt sinnsykt forelsket i disse. Nå gleder jeg meg så ubeskrivelig mye til å kunne gå rundt i fine bikinier og kunne KJØPE sommer klær. Men det jeg tenker på er at jeg er redd for at den feks ikke passer, så må jeg sende tilbake eller no, har aldri kjøpt bikini på nettet, så jeg vt ikke hvordan de gjøre d.

Jeg er også syk nå, som jeg virkelig ikke orker.. Far har vært syk i en hel uke og jeg tror jeg har blitt smittet :( faen også, sorry. Føler meg ikke bra i det hele tatt. Men dere får ha en fin kveld videre, PRATAST

the truth is out there


Hva syns du?

the dr. Marten girl has arrived

JEG - ELSKER - DE - ALLE - SAMMEN. Ja, jeg er en dr. Martens jente, jeg har tre par, jeg skal fortsette å kjøpe, jeg skal aldri stoppe med de. Men nå har dr. Martens begynt å bli mainestream, noe som jeg blir irritert av faktisk. Nei, jeg sier ikke at ikke folk kan gå med de, men jeg blir litt irritert om jeg ser en fjortiss med dr. Martens, sorry mc! Jeg har hatet navnet på bloggen en lang stund og har gått rundt å tenkt på et nytt, som jeg fant idag - drMartengirl! Men så går det selvfølgelig ikke an å bytte navnet på bloggen, bæsj. Nå ble det litt for mye negativitet her, så jeg sier bare... PRATAST

 

Hva syns du om dr. Martens?

 

no, THIS is a fashion blog
Now, this is what i call fashion!  Besøk Ulrikke sin blogg å opplev ekte fashion.

 

-Evanna

nice outfit

 

-Evanna

det nye på øret

For snart en uke siden (forige fredag) tok jeg et til hull i øret. Her er historien:

 

Jeg hadde mast på mamma super lenge, sikkert to år. Mamma har bare sagt nei, nei og nei! Så to dager før den herlige fredagen bestemte jeg meg bare for å gjøre det når jeg kom hjem igjen etter hytta uten å si det. Men så dro vi inn til Drøbak på dagstur. Jeg dro dit med bestevennen min, Felix og foreldrene hans i mens mamma var hjemme og leverte no og passet litt på kattene. Felix sa at det var et sted man kunne ta tattoo her i Drøbak. YES! tenkte jeg. Da vi var på vei opp til tattoo stedet uten at foreldrene visste det, gikk vi forbi en frisør. Jeg gikk inn å spurte om de tok hull i øret der."Jepp, bare kom om ti min. så gjøre vi det." sa de. Så enkelt og greit var d! Jeg var super fornøyd med den nye metall greia på øret. Men jeg tenkte jo mye på hva mor skulle si.. 

Jeg gikk å viste deet til foreldrene til Felix, de syns d var tøft, men var også litt redd for hva mor skulle si til deet. Jeg sendte henne et bilde av meg osm ser til siden sånn at man kan se øret, også skrev jeg "Finner du feilen?". Mamma svarte ikke på lenge, men plutseelig skjønte hun det. Jeg snakkwet også med pappa på skype og viste det fram, han syns det var virkelig fint! :) Da vi kom fram på hytta igjen og mor var der gikk jeg bort til henne og lo og sa hei. HUn begynte bare å le og sa "få se da?". Jeg viste det og hun lo enda mer. "Var det ikke fint?" spurte jeg. "Det var kjempe fint!" sier hun og gir meg en klem. 

Hahaha, enkelt og greit!! Jeg var så lettttet etter på:) 

 


Så fornøyd! :) 

 

Tenkter på å ta et til i samme øre, hehe. 

-Hva syns du?

-Evanna

i have fallen inlove..

with these shoes.: 

 


♥♥♥♥♥♥♥♥

Sorry dårlig bilde greier, men jeg klarer ikke få alle bildene i samme størrelse.

 

FYFAEN, er de ikke finee? Jeg dauer. Jeg skal spørre far  om jeg kan få de, jeg har ikke fått min bursdagsgave ennå så, haha! :) 

 

-Burde jeg kjøpe svarte eller hvite? 

 

-Evanna

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
hits